Sommeren 2020

Hei dere!

Sommeren er her, sola skinner, fuglene kvitrer og vi på Boazovazzi er endelig klar til sommeråpning.

I vår butikk selger vi masse forskjellige duodji-produkter samt kjøttprodukter. Vi har reinskinn både garvet og tørket. Reinhorn og reinbein både som produkt og materiale. Sisti vi bruker til reinskinnproduktene våres har vi garvet selv på den tradisjonelle måten ved bruk av seljebark.

Vi er opptatt av å ha bærekraftig fokus i all produksjonen vi har, både i reindrifta og kjøttproduksjonen. Vårt mål er kunne bruke hele dyret, og det vil du kunne se og føle når du kommer innom butikken våres, gjennom det fine interiøret og kunsten.


I år har vi gjort en rekke forandringer enn fra tidligere sesonger. Tildels på grunn av corona, men også fordi vi har noen store prosjekter på gang. Smittevernsregler angående coronaviruset er for eksempel tatt i bruk, og dette for at dere skal kunne besøke oss på en fin å trygg måte. Våres ambisjon er å ha spesialbutikk, hvor du kan kjøpe fine gaver og bruksting samt det vidunderlige reinkjøttet vårt.


Vi holder kafe nesten som vanlig, hvor vi tilby kaffe, te, brus, is og kake. Dere er hjertelige velkommen til oss i sommer, og vi gleder oss til å se deg. :)


Buorre Geassi! God Sommer!

Boazovazzi logo.png